Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Kompis
Opprettet i dag kl 00:32 av Kompis, mann, 62 år, Oslo.
Vi baker Fransk smør og melkeloff...
Den perfekte FRANSK-LOFF til helger og late dager!

Fransk Toast-loff med salt og sukker, smør og melk. Bakt på surdeig selv om originalen bruker vanlig gjær.
Langtids-fermentert ca 20 timer i kjøleren etter første heving på benken

La det være sagt nuH: Dette er ikke hverdagsbrødet. Det er alt annet enn sunt, men J**** godt....
Denne loffen skal ha soft og tynn skorpe, og det skjer auto pga melka og smøret.
Skal bakes på lav varme ( ca, CA 180C i 40 min i lukka form).

Helt ærlig? Detta er for J***** godt så jeg tør ikke bake det for ofte da faren for overspising er relativt stor, aaaahhhhh....

Come want some?


Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på SeniorDate.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen